Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 770801

Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvrđivanjem odabranih policikličkih aromatskih ugljikovodika


Čakarić, Ante
Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvrđivanjem odabranih policikličkih aromatskih ugljikovodika, 2015., diplomski rad, diplomski, Zdravstveno veleučilište, Zagreb


CROSBI ID: 770801 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvrđivanjem odabranih policikličkih aromatskih ugljikovodika
(Assessing the health and safety of smoked meat processing by identifying selected polycyclic aromatic hydrocarbons)

Autori
Čakarić, Ante

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Zdravstveno veleučilište

Mjesto
Zagreb

Datum
09.04

Godina
2015

Stranica
36

Mentor
Bošnir, Jasna

Ključne riječi
Prerada mesa; Policiklički aromatski ugljikovodici
(Meat processing; Polycyclic aromatic hydrocarbons)

Sažetak
Obzirom na karcinogena svojstva policikličkih aromatskih ugljikovodika, njihove maksimalno dozvoljene količine određene su zakonskim propisima. Cilj je rada odrediti količinu četiriju policikličkih aromatskih ugljikovodika u odabranim vrstama dimljenih mesnih proizvoda.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Kliničke medicinske znanosti, Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb

Profili:

Avatar Url Jasna Bošnir (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Čakarić, Ante
Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvrđivanjem odabranih policikličkih aromatskih ugljikovodika, 2015., diplomski rad, diplomski, Zdravstveno veleučilište, Zagreb
Čakarić, A. (2015) 'Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvrđivanjem odabranih policikličkih aromatskih ugljikovodika', diplomski rad, diplomski, Zdravstveno veleučilište, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}akari\'{c}, Ante}, year = {2015}, pages = {36}, keywords = {Prerada mesa, Policikli\v{c}ki aromatski ugljikovodici}, title = {Procjena zdravstvene ispravnosti dimljenih mesnih prerada utvr\djivanjem odabranih policikli\v{c}kih aromatskih ugljikovodika}, keyword = {Prerada mesa, Policikli\v{c}ki aromatski ugljikovodici}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {\v{C}akari\'{c}, Ante}, year = {2015}, pages = {36}, keywords = {Meat processing, Polycyclic aromatic hydrocarbons}, title = {Assessing the health and safety of smoked meat processing by identifying selected polycyclic aromatic hydrocarbons}, keyword = {Meat processing, Polycyclic aromatic hydrocarbons}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font