Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 770753

Kako je tekao put do novogodišnjeg odojka


Senčić, Đuro
Kako je tekao put do novogodišnjeg odojka, 2012. (popularni rad).


CROSBI ID: 770753 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kako je tekao put do novogodišnjeg odojka
(What is the way to New Year's pig)

Autori
Senčić, Đuro

Izvornik
Agroglas 277, 48-49.

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2012

Ključne riječi
Prasetina
(pork meat)

Sažetak
U radu je opisana tehnologija proizvodnje svinjskog odojka od prasenja do žrtvovanja za stol.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Đuro Senčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Senčić, Đuro
Kako je tekao put do novogodišnjeg odojka, 2012. (popularni rad).
Senčić, Đ. (2012) Kako je tekao put do novogodišnjeg odojka. Agroglas 277, 48-49.. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2012}, keywords = {Prasetina}, title = {Kako je tekao put do novogodi\v{s}njeg odojka}, keyword = {Prasetina} }
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2012}, keywords = {pork meat}, title = {What is the way to New Year's pig}, keyword = {pork meat} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font