Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 769605

Čimbenici kvalitete slavonske šunke (3)


Senčić, Đuro
Čimbenici kvalitete slavonske šunke (3), 2008. (popularni rad).


CROSBI ID: 769605 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Čimbenici kvalitete slavonske šunke (3)
(Factors quality of Slavonian ham (3))

Autori
Senčić, Đuro

Izvornik
Agroglas 175, 38-39.

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2008

Ključne riječi
slavonska šunka ; kvaliteta
(Slavonian ham ; quality)

Sažetak
U radu se raspravlja o tehnologiji prerade svinjskih butova u šunke (oblikovanje butova, soljenje, tiještenje, dimljenje, zrenje).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Đuro Senčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Senčić, Đuro
Čimbenici kvalitete slavonske šunke (3), 2008. (popularni rad).
Senčić, Đ. (2008) Čimbenici kvalitete slavonske šunke (3). Agroglas 175, 38-39.. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2008}, keywords = {slavonska \v{s}unka, kvaliteta}, title = {\v{C}imbenici kvalitete slavonske \v{s}unke (3)}, keyword = {slavonska \v{s}unka, kvaliteta} }
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2008}, keywords = {Slavonian ham, quality}, title = {Factors quality of Slavonian ham (3)}, keyword = {Slavonian ham, quality} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font