Pregled bibliografske jedinice broj: 768857
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan, 2003. (popularni rad).
CROSBI ID: 768857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba
biti oprezan
(Production of poultry meat (3) With microclimates
should be cautious)
Autori
Senčić, Đuro
Izvornik
Agroglas 50, 39.
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2003
Ključne riječi
Pileće meso ; mikroklima
(Poultry meat ; microclimate)
Sažetak
U radu se govori o mikroklimatskim uvjetima u tovu pilića (temperatura, vlažnost zraka, štetni plinovi, mikroorganizmi u zraku i dr.).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)