Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 768857

Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan


Senčić, Đuro
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan, 2003. (popularni rad).


CROSBI ID: 768857 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan
(Production of poultry meat (3) With microclimates should be cautious)

Autori
Senčić, Đuro

Izvornik
Agroglas 50, 39.

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2003

Ključne riječi
Pileće meso ; mikroklima
(Poultry meat ; microclimate)

Sažetak
U radu se govori o mikroklimatskim uvjetima u tovu pilića (temperatura, vlažnost zraka, štetni plinovi, mikroorganizmi u zraku i dr.).

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Đuro Senčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Senčić, Đuro
Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan, 2003. (popularni rad).
Senčić, Đ. (2003) Proizvodnja pilećeg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan. Agroglas 50, 39.. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2003}, keywords = {Pile\'{c}e meso, mikroklima}, title = {Proizvodnja pile\'{c}eg mesa (3) S mikroklimom treba biti oprezan}, keyword = {Pile\'{c}e meso, mikroklima} }
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2003}, keywords = {Poultry meat, microclimate}, title = {Production of poultry meat (3) With microclimates should be cautious}, keyword = {Poultry meat, microclimate} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font