Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 768504

Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom


Senčić, Đuro
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom, 2002. (popularni rad).


CROSBI ID: 768504 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom
(Modeling of meat carcasses and quality of pork meat with feeding)

Autori
Senčić, Đuro

Izvornik
Agroglas, 19, 24

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
2002

Ključne riječi
Svinje ; kvaliteta mesa ; hranidba
(Pigs ; quality of meat ; feeding)

Sažetak
U radu se raspravlja o utjecaju hranidbe na sadržaj mišićnog tkiva u polovicama, njegovoj raspodjeli u trupu i kvaliteti.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Đuro Senčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Senčić, Đuro
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom, 2002. (popularni rad).
Senčić, Đ. (2002) Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom. Agroglas, 19, 24. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2002}, keywords = {Svinje, kvaliteta mesa, hranidba}, title = {Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom}, keyword = {Svinje, kvaliteta mesa, hranidba} }
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {2002}, keywords = {Pigs, quality of meat, feeding}, title = {Modeling of meat carcasses and quality of pork meat with feeding}, keyword = {Pigs, quality of meat, feeding} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font