Pregled bibliografske jedinice broj: 768504
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete svinjskog mesa hranidbom, 2002. (popularni rad).
CROSBI ID: 768504 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Modeliranje mesnatosti trupova i kvalitete
svinjskog mesa hranidbom
(Modeling of meat carcasses and quality of pork
meat with feeding)
Autori
Senčić, Đuro
Izvornik
Agroglas, 19, 24
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2002
Ključne riječi
Svinje ; kvaliteta mesa ; hranidba
(Pigs ; quality of meat ; feeding)
Sažetak
U radu se raspravlja o utjecaju hranidbe na sadržaj mišićnog tkiva u polovicama, njegovoj raspodjeli u trupu i kvaliteti.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)