Pregled bibliografske jedinice broj: 768365
Dizajniranje kvalitete konzumnih jaja hranidbom
Dizajniranje kvalitete konzumnih jaja hranidbom, 2001. (popularni rad).
CROSBI ID: 768365 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Dizajniranje kvalitete konzumnih jaja hranidbom
(The design quality of table eggs with feeding)
Autori
Senčić, Đuro
Izvornik
Večernji list, 12. 04. Vrt, 391, (822), 24.
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
2001
Ključne riječi
konzumna jaja ; hranidba
(table eggs ; feeding)
Sažetak
Sastav jaja može biti promijenjen posebnim programima hranidbe. Jaja se mogu obogaćivati različitim djelatnim tvarima (omega-3 masne kiseline, selen, vitamini, lutein i dr.).
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)