Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 763901

Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo


Senčić, Đuro
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo, 1998. (popularni rad).


CROSBI ID: 763901 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo
(Why is meat pale, soft and exudative)

Autori
Senčić, Đuro

Izvornik
Jutro 3, 46-47

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad

Godina
1998

Ključne riječi
Meso; blijedo; mekano; vodnjikavo
(Meat; pale; soft; exudative)

Sažetak
Blijedo, mekano i vodnjikavo meso (tzv. BMV) može biti uvjetovano genetskim i paragenetskim čimbenicicma, naročito s postupkom sa svinjama prije klanja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Fakultet agrobiotehničkih znanosti Osijek

Profili:

Avatar Url Đuro Senčić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Senčić, Đuro
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo, 1998. (popularni rad).
Senčić, Đ. (1998) Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo. Jutro 3, 46-47. Popularni rad.
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {1998}, keywords = {Meso, blijedo, mekano, vodnjikavo}, title = {Za\v{s}to je meso blijedo, mekano i vodnjikavo}, keyword = {Meso, blijedo, mekano, vodnjikavo} }
@unknown{unknown, author = {Sen\v{c}i\'{c}, \DJuro}, year = {1998}, keywords = {Meat, pale, soft, exudative}, title = {Why is meat pale, soft and exudative}, keyword = {Meat, pale, soft, exudative} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font