Pregled bibliografske jedinice broj: 763901
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo, 1998. (popularni rad).
CROSBI ID: 763901 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Zašto je meso blijedo, mekano i vodnjikavo
(Why is meat pale, soft and exudative)
Autori
Senčić, Đuro
Izvornik
Jutro 3, 46-47
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, popularni rad
Godina
1998
Ključne riječi
Meso; blijedo; mekano; vodnjikavo
(Meat; pale; soft; exudative)
Sažetak
Blijedo, mekano i vodnjikavo meso (tzv. BMV) može biti uvjetovano genetskim i paragenetskim čimbenicicma, naročito s postupkom sa svinjama prije klanja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)