Pregled bibliografske jedinice broj: 761452
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O.
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O., 2015., diplomski rad, preddiplomski, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci
CROSBI ID: 761452 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O.
(CP & CCP determination in purpose of improving of technological process of Oškera d.o.o. company)
Autori
Oškera, Antonio
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima
Mjesto
Križevci
Datum
14.05
Godina
2015
Stranica
34
Mentor
Srečec, Siniša
Ključne riječi
merkantilna pšenica; prijem; dorada i skladištenja merkantilne pšenice
(wheat; accpetion; cleaning and storage of wheat)
Sažetak
U ovom radu istraženi su nedostatci tehnološkog tijeka prijema, dorade i skladištenja merkantilne pšenice u tvrtci Oškera d.o.o. Iako, sadašnji tehnološki postupak zadovoljava trenutačne potrebe i kapacitete tvrtke, na osnovi detaljne analize dijagrama toka procesa, preporuča se da tvrtka Oškera d.o.o. uvede određena poboljšanja u tehnološkom procesu prijema, dorade i skladištenja merkantilne pšenice u novom investicijskom ciklusu, s ciljem povećanja kvalitete, učinkovitosti i konkurentske sposobnosti. Ukupni troškovi navedenih poboljšanja procjenjuju se na 136.815, 84 €.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)