Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 761452

KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O.


Oškera, Antonio
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O., 2015., diplomski rad, preddiplomski, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci


CROSBI ID: 761452 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O.
(CP & CCP determination in purpose of improving of technological process of Oškera d.o.o. company)

Autori
Oškera, Antonio

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Mjesto
Križevci

Datum
14.05

Godina
2015

Stranica
34

Mentor
Srečec, Siniša

Ključne riječi
merkantilna pšenica; prijem; dorada i skladištenja merkantilne pšenice
(wheat; accpetion; cleaning and storage of wheat)

Sažetak
U ovom radu istraženi su nedostatci tehnološkog tijeka prijema, dorade i skladištenja merkantilne pšenice u tvrtci Oškera d.o.o. Iako, sadašnji tehnološki postupak zadovoljava trenutačne potrebe i kapacitete tvrtke, na osnovi detaljne analize dijagrama toka procesa, preporuča se da tvrtka Oškera d.o.o. uvede određena poboljšanja u tehnološkom procesu prijema, dorade i skladištenja merkantilne pšenice u novom investicijskom ciklusu, s ciljem povećanja kvalitete, učinkovitosti i konkurentske sposobnosti. Ukupni troškovi navedenih poboljšanja procjenjuju se na 136.815, 84 €.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Visoko gospodarsko učilište, Križevci

Profili:

Avatar Url Siniša Srečec (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Oškera, Antonio
KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O., 2015., diplomski rad, preddiplomski, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci
Oškera, A. (2015) 'KRITIČNE I KRITIČNE KONTROLNE TOČKE I POBOLJŠANJE TEHNOLOŠKOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZEĆU OŠKERA D.O.O.', diplomski rad, preddiplomski, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci.
@phdthesis{phdthesis, author = {O\v{s}kera, Antonio}, year = {2015}, pages = {34}, keywords = {merkantilna p\v{s}enica, prijem, dorada i skladi\v{s}tenja merkantilne p\v{s}enice}, title = {KRITI\v{C}NE I KRITI\v{C}NE KONTROLNE TO\v{C}KE I POBOLJ\v{S}ANJE TEHNOLO\v{S}KOG PROCESA U MLINARSKO-PEKARSKOM PODUZE\'{C}U O\v{S}KERA D.O.O.}, keyword = {merkantilna p\v{s}enica, prijem, dorada i skladi\v{s}tenja merkantilne p\v{s}enice}, publisherplace = {Kri\v{z}evci} }
@phdthesis{phdthesis, author = {O\v{s}kera, Antonio}, year = {2015}, pages = {34}, keywords = {wheat, accpetion, cleaning and storage of wheat}, title = {CP and CCP determination in purpose of improving of technological process of O\v{s}kera d.o.o. company}, keyword = {wheat, accpetion, cleaning and storage of wheat}, publisherplace = {Kri\v{z}evci} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font