Pregled bibliografske jedinice broj: 749263
Rječnik osnovnih turističko - ugostiteljskih pojmova
Rječnik osnovnih turističko - ugostiteljskih pojmova. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2004 (rjecnik)
CROSBI ID: 749263 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Rječnik osnovnih turističko - ugostiteljskih pojmova
(Dictionary of main tourism and hospitality terms)
Autori
Wasserbauer, Branko ; Vitner Marković, Silvija ; Vujaklija, Slađana
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, rjecnik, strucna
Izdavač
Veleučilište u Karlovcu
Grad
Karlovac
Godina
2004
Stranica
200
ISBN
953-7189-00-7
Ključne riječi
turizam; ugostiteljstvo; hotelijerstvo; restoraterstvo; kavanarstvo
(tourism; hospitality industry; hotel industry; restaurant and bar business)
Sažetak
Rječnik sadrži osnovne pojmove iz područja turizma, ugostiteljstva, hotelijerstva, restoraterstva i kavanarstva.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Veleučilište u Karlovcu