Pregled bibliografske jedinice broj: 74658
Effect of frozen storage on the degree of vitamin B6 degradation in different foods
Effect of frozen storage on the degree of vitamin B6 degradation in different foods // Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und Forschung, 198 (1994), 44-46 (međunarodna recenzija, članak, znanstveni)
CROSBI ID: 74658 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Effect of frozen storage on the degree of vitamin B6 degradation in different foods
Autori
Vedrina-Dragojević, Irena ; Šebečić, Blaženka
Izvornik
Zeitschrift fuer Lebensmittel-Untersuchung und Forschung (1431-4630) 198
(1994);
44-46
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni
Ključne riječi
Vitamin B6; frozen storage
Sažetak
Effect of frozen storage on the degree of vitamin B6 degradation in different foods was investigated.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Citiraj ovu publikaciju:
Časopis indeksira:
- Current Contents Connect (CCC)
- Web of Science Core Collection (WoSCC)
- SCI-EXP, SSCI i/ili A&HCI
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- Chemical Abstracts