Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 742086

Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane


Velić, Darko
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane, 2011. (ostalo).


CROSBI ID: 742086 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane
(Challenges and opportunities in food production)

Autori
Velić, Darko

Izvornik
ORGANICA.net, IPA CBC, Slap

Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo

Godina
2011

Ključne riječi
Eko hrana; ekološka prerada; ekološko vinarstvo
(Organic food; organic food processing; organic wine production)

Sažetak
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane. Izgradnja preradbenih kapaciteta i povećanje konkurentnosti ekopoduzetnika. Sigurnost hrane. Prerada u ekovoćarstvu i ekovinogradarstvu. Marketing eko proizvoda. Povećanje dohodovnosti i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Darko Velić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Velić, Darko
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane, 2011. (ostalo).
Velić, D. (2011) Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane. ORGANICA.net, IPA CBC, Slap. Ostalo.
@unknown{unknown, author = {Veli\'{c}, Darko}, year = {2011}, keywords = {Eko hrana, ekolo\v{s}ka prerada, ekolo\v{s}ko vinarstvo}, title = {Izazovi i mogu\'{c}nosti u proizvodnji hrane}, keyword = {Eko hrana, ekolo\v{s}ka prerada, ekolo\v{s}ko vinarstvo} }
@unknown{unknown, author = {Veli\'{c}, Darko}, year = {2011}, keywords = {Organic food, organic food processing, organic wine production}, title = {Challenges and opportunities in food production}, keyword = {Organic food, organic food processing, organic wine production} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font