Pregled bibliografske jedinice broj: 742086
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane, 2011. (ostalo).
CROSBI ID: 742086 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane
(Challenges and opportunities in food production)
Autori
Velić, Darko
Izvornik
ORGANICA.net, IPA CBC, Slap
Vrsta, podvrsta
Ostale vrste radova, ostalo
Godina
2011
Ključne riječi
Eko hrana; ekološka prerada; ekološko vinarstvo
(Organic food; organic food processing; organic wine production)
Sažetak
Izazovi i mogućnosti u proizvodnji hrane. Izgradnja preradbenih kapaciteta i povećanje konkurentnosti ekopoduzetnika. Sigurnost hrane. Prerada u ekovoćarstvu i ekovinogradarstvu. Marketing eko proizvoda. Povećanje dohodovnosti i konkurentnosti poljoprivrednih proizvođača.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija), Biotehnologija, Prehrambena tehnologija