Pregled bibliografske jedinice broj: 731576
Određivanje suhe mase u različitim tipovima proizvoda od rajčice
Određivanje suhe mase u različitim tipovima proizvoda od rajčice, 2004., diplomski rad, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 731576 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje suhe mase u različitim tipovima proizvoda od rajčice
(Dry mass analysis in various types of tomato products)
Autori
Vuina, Dragica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
30.12
Godina
2004
Stranica
31
Mentor
Luterotti, Svjetlana
Neposredni voditelj
Luterotti, Svjetlana
Ključne riječi
proizvodi od rajčice; suha masa
(tomato products; dry mass)
Sažetak
Dry mass analysis is done in various types of tomato products.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Profili:
Svjetlana Luterotti
(mentor)