Pregled bibliografske jedinice broj: 731571
Određivanje suhe mase u komercijalnim proizvodima rajčice
Određivanje suhe mase u komercijalnim proizvodima rajčice, 2003., diplomski rad, Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 731571 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Određivanje suhe mase u komercijalnim proizvodima rajčice
(Dry mass evaluation in commercial tomato products)
Autori
Milković, Ariana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Farmaceutsko-biokemijski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
07.01
Godina
2003
Stranica
31
Mentor
Luterotti, Svjetlana
Neposredni voditelj
Luterotti, Svjetlana
Ključne riječi
commercial tomato product; dry mass
(komercijalni proizvodi iz rajčice; suha masa)
Sažetak
Dry mass was evaluated in commercial tomato products.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Kemija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb
Profili:
Svjetlana Luterotti
(mentor)