Pregled bibliografske jedinice broj: 728972
Implementacija HACCP-a u malim pivovarama
Implementacija HACCP-a u malim pivovarama, 2014., postdiplomski specijalisticki, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 728972 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Implementacija HACCP-a u malim pivovarama
(Implementation of HACCP in small brewery)
Autori
Kostanjčar, Božidar
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, postdiplomski specijalisticki
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
14.03
Godina
2014
Stranica
88
Mentor
Srečec, Siniša
Neposredni voditelj
Šantek, Božidar
Ključne riječi
implementacija; HACCP; mala pivovara
(implementation; HACCP; small brewery)
Sažetak
Cilj ovog rada je prikazati uvođenje i primjenu HACCP sustava u malom proizvodnom pogonu Pivovare Medvedgrad. U ovom radu određene su kritične kontrolne točke, te je uspostavljen sustav sljedivosti. Izrađene su radne upute i obrasci u cilju uspješne provedbe HACCP sustava.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Visoko gospodarsko učilište, Križevci,
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb