Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 723466

Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa


Popara, Goran
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa, 2014., diplomski rad, diplomski, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 723466 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa
(Three methods of evaluation of radiative lepton flavour violating processes)

Autori
Popara, Goran

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Prirodoslovno-matematički fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
25.09

Godina
2014

Stranica
43

Mentor
Ilakovac, Amon

Ključne riječi
metode izračunavanja; radijativni procesi; narušenje leptonskog okusa
(evaluation methods; radiative processes; nonconservation of lepton flavour number)

Sažetak
Metode redukcije tenzorskih integrala vrlo su važne za račune amplituda koje sadrže integrale po petljama. U ovom radu izložene su tri takve metode: dvije egzaktne i jedna aproksimativna. Budući da se tenzorski integrali u konačnici reduciraju na skalarne, izvedeni su svi potrebni analitički izrazi za skalarne integrale. Konačno, sve tri metode primjenjene su na račun amplituda radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa u okviru općenitog modela koji dozvoljava takav scenarij.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Fizika



POVEZANOST RADA


Projekti:
119-0982930-1016 - Elementarne čestice, teorija polja i kozmologija (Picek, Ivica, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Amon Ilakovac (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Popara, Goran
Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa, 2014., diplomski rad, diplomski, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb
Popara, G. (2014) 'Tri metode izračunavanja radijativnih procesa s narušenjem leptonskog okusa', diplomski rad, diplomski, Prirodoslovno-matematički fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Popara, Goran}, year = {2014}, pages = {43}, keywords = {metode izra\v{c}unavanja, radijativni procesi, naru\v{s}enje leptonskog okusa}, title = {Tri metode izra\v{c}unavanja radijativnih procesa s naru\v{s}enjem leptonskog okusa}, keyword = {metode izra\v{c}unavanja, radijativni procesi, naru\v{s}enje leptonskog okusa}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Popara, Goran}, year = {2014}, pages = {43}, keywords = {evaluation methods, radiative processes, nonconservation of lepton flavour number}, title = {Three methods of evaluation of radiative lepton flavour violating processes}, keyword = {evaluation methods, radiative processes, nonconservation of lepton flavour number}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font