Pregled bibliografske jedinice broj: 709253
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina // Žito hleb, 6, (1979), 5; 26-36 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni, ostalo)
CROSBI ID: 709253 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina
(Investigation of egg content in pasta by determination of total lipids, cholesterol and soluble protein)
Autori
Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica
Izvornik
Žito hleb (0351-0999) 6,
(1979), 5;
26-36
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, znanstveni, ostalo
Ključne riječi
tjestenina ; ukupni lipidi ; holesterol ; topive bjelančevine
(pasta ; total lipids ; cholesterol ; soluble proteins)
Sažetak
Za ispitivanje količine jaja u tjestenini korištene su tri metode.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek