Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 709253

Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina


Sokele, Branka; Savadinović, Dragica; Švedl, Rezica
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina // Žito hleb, 6, (1979), 5; 26-36 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni, ostalo)


CROSBI ID: 709253 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina
(Investigation of egg content in pasta by determination of total lipids, cholesterol and soluble protein)

Autori
Sokele, Branka ; Savadinović, Dragica ; Švedl, Rezica

Izvornik
Žito hleb (0351-0999) 6, (1979), 5; 26-36

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, znanstveni, ostalo

Ključne riječi
tjestenina ; ukupni lipidi ; holesterol ; topive bjelančevine
(pasta ; total lipids ; cholesterol ; soluble proteins)

Sažetak
Za ispitivanje količine jaja u tjestenini korištene su tri metode.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Branka Sokele (autor)

Avatar Url Rezica Sudar (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sokele, Branka; Savadinović, Dragica; Švedl, Rezica
Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina // Žito hleb, 6, (1979), 5; 26-36 (podatak o recenziji nije dostupan, znanstveni, ostalo)
Sokele, B., Savadinović, D. & Švedl, R. (1979) Ispitivanje količine jaja u tjestenini određvanjem sadržaja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelančevina. Žito hleb, 6, (5), 26-36.
@article{article, author = {Sokele, Branka and Savadinovi\'{c}, Dragica and \v{S}vedl, Rezica}, year = {1979}, pages = {26-36}, keywords = {tjestenina, ukupni lipidi, holesterol, topive bjelan\v{c}evine}, journal = {\v{Z}ito hleb}, volume = {6,}, number = {5}, issn = {0351-0999}, title = {Ispitivanje koli\v{c}ine jaja u tjestenini odre\djvanjem sadr\v{z}aja ukupnih lipida, holesterola i topivih bjelan\v{c}evina}, keyword = {tjestenina, ukupni lipidi, holesterol, topive bjelan\v{c}evine} }
@article{article, author = {Sokele, Branka and Savadinovi\'{c}, Dragica and \v{S}vedl, Rezica}, year = {1979}, pages = {26-36}, keywords = {pasta, total lipids, cholesterol, soluble proteins}, journal = {\v{Z}ito hleb}, volume = {6,}, number = {5}, issn = {0351-0999}, title = {Investigation of egg content in pasta by determination of total lipids, cholesterol and soluble protein}, keyword = {pasta, total lipids, cholesterol, soluble proteins} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font