Pregled bibliografske jedinice broj: 707833
Uspostavljanje HACCP sustava u različitim objektima posluživanja hrane
Uspostavljanje HACCP sustava u različitim objektima posluživanja hrane, 2014., diplomski rad, preddiplomski, Zdravstveno Veleučilište, Zagreb
CROSBI ID: 707833 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Uspostavljanje HACCP sustava u različitim objektima posluživanja hrane
(Establishment of the HACCP system in different facilities serving food)
Autori
Moreše, Danijel
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Zdravstveno Veleučilište
Mjesto
Zagreb
Datum
02.06
Godina
2014
Stranica
35
Mentor
Lasić, Dario
Ključne riječi
HACCP; Hrana
(HACCP; Food)
Sažetak
Uspostavljanje HACCP sustava u različitim objektima posluživanja hrane
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita, Prehrambena tehnologija