Pregled bibliografske jedinice broj: 703923
Certifikati HACCP i HALAL kao čimbenik uspjeha u poduzećima prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj
Certifikati HACCP i HALAL kao čimbenik uspjeha u poduzećima prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj, 2014., diplomski rad, diplomski, Ekonomski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 703923 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Certifikati HACCP i HALAL kao čimbenik uspjeha u poduzećima prehrambene industrije u Republici Hrvatskoj
(HACCP and HALAL certification as a factor of success in a food industry company)
Autori
Vasić, Ivana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
02.07
Godina
2014
Stranica
67
Mentor
Mencer, Ivan
Ključne riječi
HACCP; HALAL; prehrambena industrija
(HACCP; HALAL; food industry)
Sažetak
Autorica istražuje primjenu sustava HACCP i HALAL u poduzeću Delicia d.o.o. Buzet te utjecaj tih sustava na uspješnost poslovanja poduzeća.Funkcija sustava je unaprijediti kvalitetu sigurnost proizvoda i procesa proizvodnje a indirektno time dugoročno i uspješnost poslovanja poduzeća.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka
Profili:
Ivan Mencer
(mentor)