Pregled bibliografske jedinice broj: 703759
Zašto jedemo malo ribe?
Zašto jedemo malo ribe? // Mediteranska prehrana-čuvar zdravlja, Zbornik radova / Maver, Hubert ; Kaić-Rak, Antoniete (ur.).
Zagreb: AMZH, HZJZ, ZZJZ grada Zagreba, ZZJZ Primorsko-goranske županije, 2001. str. 66-70 (predavanje, domaća recenzija, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 703759 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Zašto jedemo malo ribe?
(Why eat little fish?)
Autori
Vodopija, Ivan ; Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Tomek-Roksandić, Spomenka ; Čulig, Josip
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Izvornik
Mediteranska prehrana-čuvar zdravlja, Zbornik radova
/ Maver, Hubert ; Kaić-Rak, Antoniete - Zagreb : AMZH, HZJZ, ZZJZ grada Zagreba, ZZJZ Primorsko-goranske županije, 2001, 66-70
Skup
Mediteranska prehrana-čuvar zdravlja
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 2001
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Konzumacija ; ribe
(Fish ; consumption)
Sažetak
Rad problematizira premalo konzumiranje ribe u Hrvatskoj
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar",
Sveučilište Libertas
Profili:
Dinko Puntarić
(autor)
Spomenka Tomek-Roksandić
(autor)
Ivan Vodopija
(autor)
Josip Čulig
(autor)
Jasna Bošnir
(autor)