Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 703742

Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi


Bošnir, Jasna; Puntarić, Dinko; Galić, Antonija; Vladović, Mira
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi // Prehrana i kardiovaskularne bolesti / Cukor, D ; Dijana, Katica ; Maver, Hubert ; Stošić, I (ur.).
Zagreb: Hrvatski farmer, 2000. str. 76-81 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)


CROSBI ID: 703742 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi
(The importance of preservatives in the diet of the population. Can the use of preservatives in food endanger the health of the population older)

Autori
Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Galić, Antonija ; Vladović, Mira

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni

Izvornik
Prehrana i kardiovaskularne bolesti / Cukor, D ; Dijana, Katica ; Maver, Hubert ; Stošić, I - Zagreb : Hrvatski farmer, 2000, 76-81

Skup
Prehrana i kardiovaskularne bolesti

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 2000

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
Konzervansi; prehrana; zdravlje ljudi
(Preservatives; nutrition; health)

Sažetak
Rad opisuje utjecaj primjene konzervansa u prehrani kao mogućoj ugrozi zdravlja ljudi

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Medicinski fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Dinko Puntarić (autor)

Avatar Url Jasna Bošnir (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bošnir, Jasna; Puntarić, Dinko; Galić, Antonija; Vladović, Mira
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi // Prehrana i kardiovaskularne bolesti / Cukor, D ; Dijana, Katica ; Maver, Hubert ; Stošić, I (ur.).
Zagreb: Hrvatski farmer, 2000. str. 76-81 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
Bošnir, J., Puntarić, D., Galić, A. & Vladović, M. (2000) Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi. U: Cukor, D., Dijana, K., Maver, H. & Stošić, I. (ur.)Prehrana i kardiovaskularne bolesti.
@article{article, author = {Bo\v{s}nir, Jasna and Puntari\'{c}, Dinko and Gali\'{c}, Antonija and Vladovi\'{c}, Mira}, year = {2000}, pages = {76-81}, keywords = {Konzervansi, prehrana, zdravlje ljudi}, title = {Zna\v{c}aj konzervansa u prehrani pu\v{c}anstva. Mo\v{z}e li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pu\v{c}anstva starije \v{z}ivotne dobi}, keyword = {Konzervansi, prehrana, zdravlje ljudi}, publisher = {Hrvatski farmer}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Bo\v{s}nir, Jasna and Puntari\'{c}, Dinko and Gali\'{c}, Antonija and Vladovi\'{c}, Mira}, year = {2000}, pages = {76-81}, keywords = {Preservatives, nutrition, health}, title = {The importance of preservatives in the diet of the population. Can the use of preservatives in food endanger the health of the population older}, keyword = {Preservatives, nutrition, health}, publisher = {Hrvatski farmer}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font