Pregled bibliografske jedinice broj: 703742
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi // Prehrana i kardiovaskularne bolesti / Cukor, D ; Dijana, Katica ; Maver, Hubert ; Stošić, I (ur.).
Zagreb: Hrvatski farmer, 2000. str. 76-81 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 703742 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Značaj konzervansa u prehrani pučanstva. Može li primjena konzervansa u hrani ugroziti zdravlje pučanstva starije životne dobi
(The importance of preservatives in the diet of the population. Can the use of preservatives in food endanger the health of the population older)
Autori
Bošnir, Jasna ; Puntarić, Dinko ; Galić, Antonija ; Vladović, Mira
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Izvornik
Prehrana i kardiovaskularne bolesti
/ Cukor, D ; Dijana, Katica ; Maver, Hubert ; Stošić, I - Zagreb : Hrvatski farmer, 2000, 76-81
Skup
Prehrana i kardiovaskularne bolesti
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 2000
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
Konzervansi; prehrana; zdravlje ljudi
(Preservatives; nutrition; health)
Sažetak
Rad opisuje utjecaj primjene konzervansa u prehrani kao mogućoj ugrozi zdravlja ljudi
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Medicinski fakultet, Osijek