Pregled bibliografske jedinice broj: 703694
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 240-240 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 703694 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih
proizvoda
(Prusutnost nitrosamines in certain types of meat
products)
Autori
Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
/ - Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998, 240-240
Skup
3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 10.06.1998. - 12.06.1998
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
nitrozamini ; mesni proizvodi
(nitrosamines ; meat products)
Sažetak
Rad istražuje prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"