Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 703694

Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda


Bošnir, Jasna; Šmit, Zdenko; Puntarić, Dinko; Horvat, Tomislav
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 240-240 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 703694 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda
(Prusutnost nitrosamines in certain types of meat products)

Autori
Bošnir, Jasna ; Šmit, Zdenko ; Puntarić, Dinko ; Horvat, Tomislav

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista / - Zagreb : Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998, 240-240

Skup
3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 10.06.1998. - 12.06.1998

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija

Ključne riječi
nitrozamini ; mesni proizvodi
(nitrosamines ; meat products)

Sažetak
Rad istražuje prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Javno zdravstvo i zdravstvena zaštita



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Nastavni zavod za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar"

Profili:

Avatar Url Dinko Puntarić (autor)

Avatar Url Zdenko Šmit (autor)

Avatar Url Tomislav Horvat (autor)

Avatar Url Jasna Bošnir (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Bošnir, Jasna; Šmit, Zdenko; Puntarić, Dinko; Horvat, Tomislav
Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda // 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Zagreb: Prehrambeno-biotehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 1998. str. 240-240 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
Bošnir, J., Šmit, Z., Puntarić, D. & Horvat, T. (1998) Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda. U: 3. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista.
@article{article, author = {Bo\v{s}nir, Jasna and \v{S}mit, Zdenko and Puntari\'{c}, Dinko and Horvat, Tomislav}, year = {1998}, pages = {240-240}, keywords = {nitrozamini, mesni proizvodi}, title = {Prisutnost nitrozamina u nekim vrstama mesnih proizvoda}, keyword = {nitrozamini, mesni proizvodi}, publisher = {Prehrambeno-biotehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Bo\v{s}nir, Jasna and \v{S}mit, Zdenko and Puntari\'{c}, Dinko and Horvat, Tomislav}, year = {1998}, pages = {240-240}, keywords = {nitrosamines, meat products}, title = {Prusutnost nitrosamines in certain types of meat products}, keyword = {nitrosamines, meat products}, publisher = {Prehrambeno-biotehnolo\v{s}ki fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font