Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 699865

Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom


Sertić, Miranda
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom // 2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 699865 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom
(Development of a new method for the analysis of red fermented rice products)

Autori
Sertić, Miranda

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Skup
2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 09.06.2013

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
razvoj analitičke metode; proizvodi s crvenom fermentiranom rižom
(method development; red fermented rice products)

Sažetak
Razvoj nove HPLC-DAD-FLD-MS metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Farmacija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Farmaceutsko-biokemijski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Miranda Sertić (autor)

Citiraj ovu publikaciju:

Sertić, Miranda
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom // 2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Sertić, M. (2013) Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom. U: 2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013.
@article{article, author = {Serti\'{c}, Miranda}, year = {2013}, keywords = {razvoj analiti\v{c}ke metode, proizvodi s crvenom fermentiranom ri\v{z}om}, title = {Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom ri\v{z}om}, keyword = {razvoj analiti\v{c}ke metode, proizvodi s crvenom fermentiranom ri\v{z}om}, publisher = {Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Serti\'{c}, Miranda}, year = {2013}, keywords = {method development, red fermented rice products}, title = {Development of a new method for the analysis of red fermented rice products}, keyword = {method development, red fermented rice products}, publisher = {Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveu\v{c}ili\v{s}ta u Zagrebu}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font