Pregled bibliografske jedinice broj: 699865
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom // 2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013
Zagreb: Farmaceutsko-biokemijski fakultet Sveučilišta u Zagrebu, 2013. (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 699865 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Razvoj nove metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom
(Development of a new method for the analysis of red fermented rice products)
Autori
Sertić, Miranda
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Skup
2. simpozij studenata farmacije i medicinske biokemije FARMEBS 2013
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 09.06.2013
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
razvoj analitičke metode; proizvodi s crvenom fermentiranom rižom
(method development; red fermented rice products)
Sažetak
Razvoj nove HPLC-DAD-FLD-MS metode za analizu proizvoda s crvenom fermentiranom rižom
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Farmacija