Pregled bibliografske jedinice broj: 681859
Povezanost čovjeka, hrane i namještaja za blagovanje u suvremenom načinu života
Povezanost čovjeka, hrane i namještaja za blagovanje u suvremenom načinu života, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Šumarski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 681859 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Povezanost čovjeka, hrane i namještaja za blagovanje u suvremenom načinu života
(The relationship between human, food and furniture in the contemporary way of living)
Autori
Igor Kamerman
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski
Fakultet
Šumarski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
27.09
Godina
2013
Stranica
48
Mentor
Grbac, Ivica
Neposredni voditelj
Domljan, Danijela
Ključne riječi
blagovanje; namještaj; navike korisnika; trendovi; dizajn
(dining; furniture; human habits; trends; design)
Sažetak
Danas živimo u svijetu gdje se sve radi s nedostatkom vremena pa ljudi često ne blaguju u miru, čak i preskaču obroke u danu. Rad ima za cilj istražiti i analizirati čovjekove potrebe, radnje i probleme prilikom blagovanja te ponuditi moguća dizajnerska rješenja koja su prilagođena svim korisnicima za blagovaoničkim stolom. Osmišljeno je rješenje proizvoda koji odgovara postavljenim dizajnerskim zahtjevima i nastoji ukloniti uočene postojeće probleme i nedostatke prilikom blagovanja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Drvna tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije