Pregled bibliografske jedinice broj: 680939
7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts
7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts / Jukić, Marko (ur.). Osijek: Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, 2013 (zbornik)
CROSBI ID: 680939 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
7th International Congress Flour-Bread'13, 9th Croatian Congress of Cereal Technologists, Book of abstracts
Urednik/ci
Jukić, Marko
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Prehrambeno tehnološki fakultet Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Grad
Osijek
Godina
2013
Stranica
110
ISBN
0-184-82554-0
Ključne riječi
breeding and quality of cereal grains; grain storage; milling technology; analytical and rheological methods; baking technology; improvers; additives; starch and modified starch; extrusion; pasta production; biscuit and pastry products
Sažetak
Zbornik sadrži 110 sažetaka usmenih i posterskih priopćenja
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
113-1130475-2722 - Unapređenje kakvoće, trajnosti i funkcionalnosti proizvoda na bazi pšenice (Koceva Komlenić, Daliborka, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Marko Jukić
(urednik)