Pregled bibliografske jedinice broj: 677007
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane, 2011., diplomski rad, Ekonomski fakultet, Zagreb
CROSBI ID: 677007 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Specifičnosti franšiznog poslovanja u asortimanu zdrave hrane
(Franchising with the healthy food assortment)
Autori
Šuškić, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Zagreb
Datum
24.05
Godina
2011
Stranica
34
Mentor
Renko, Sanda
Ključne riječi
franšizno poslovanje; zdrava hrana
(franchising; healthy food)
Sažetak
Franšizni sistem poslovanja temelji se na prodaji provjerenog sustava jedne vrste formule, koju vlasnik franšize treba razviti i provjeriti kroz vlastito poslovanje. U radu je objašnjen način ulaska u ovaj oblik poslovanja poduzeća koje se bavi distribucijom proizvoda sa ekološkim certifikatom, poznatijim kao organski proizvodi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
067-0672345-2286 - Marketinški sustav konkurentske prednosti ponude ekoloških proizvoda u RH (Renko, Sanda, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Zagreb
Profili:
Sanda Renko
(mentor)