Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 6717

Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije


Cikojević, Petar
Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 6717 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije

Autori
Cikojević, Petar

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
1997

Mentor
Tripalo, Branko

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058202

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Branko Tripalo (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cikojević, Petar
Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije, 1997., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Cikojević, P. (1997) 'Određivanje Relativne vlažnosti prehrambenih čestica tijekom fluidizacije', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Cikojevi\'{c}, Petar}, year = {1997}, keywords = {}, title = {Odre\djivanje Relativne vla\v{z}nosti prehrambenih \v{c}estica tijekom fluidizacije}, keyword = {}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Cikojevi\'{c}, Petar}, year = {1997}, keywords = {}, keyword = {}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font