Pregled bibliografske jedinice broj: 663772
Kakvoća ozimih sorti pšenice
Kakvoća ozimih sorti pšenice, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 663772 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća ozimih sorti pšenice
(Quality of the winther wheat)
Autori
Mišev, Igor
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
01.01
Godina
1996
Stranica
49
Mentor
Mandić, Milena
Ključne riječi
Ozima pšenica; Kakvoća
(Winter wheat; Quality)
Sažetak
Danas je poznato 16 vrsta pšenice. Tri vrste koriste se za dobivanje brašna namijenjenog ljudskoj prehrani.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija