Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 663772

Kakvoća ozimih sorti pšenice


Mišev, Igor
Kakvoća ozimih sorti pšenice, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 663772 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća ozimih sorti pšenice
(Quality of the winther wheat)

Autori
Mišev, Igor

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
01.01

Godina
1996

Stranica
49

Mentor
Mandić, Milena

Ključne riječi
Ozima pšenica; Kakvoća
(Winter wheat; Quality)

Sažetak
Danas je poznato 16 vrsta pšenice. Tri vrste koriste se za dobivanje brašna namijenjenog ljudskoj prehrani.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Milena Mandić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mišev, Igor
Kakvoća ozimih sorti pšenice, 1996., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
Mišev, I. (1996) 'Kakvoća ozimih sorti pšenice', diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mi\v{s}ev, Igor}, year = {1996}, pages = {49}, keywords = {Ozima p\v{s}enica, Kakvo\'{c}a}, title = {Kakvo\'{c}a ozimih sorti p\v{s}enice}, keyword = {Ozima p\v{s}enica, Kakvo\'{c}a}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mi\v{s}ev, Igor}, year = {1996}, pages = {49}, keywords = {Winter wheat, Quality}, title = {Quality of the winther wheat}, keyword = {Winter wheat, Quality}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font