Pregled bibliografske jedinice broj: 663682
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista, 1993., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 663682 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista
(Enzyme determination of the glutamic acid during the rape of the Trapist cheese)
Autori
Horvatović, Ljiljana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
Podatak o recenziji nije dostupan
Godina
1993
Stranica
45
Mentor
Mandić, Milena
Ključne riječi
Glutaminska kiselina; Trapist; Zrenje
(Glutamic acid; Rape; Trapist cheese)
Sažetak
Sir je proizvod dobiven djelovanjem sirila ili spontanim grušanjem kravljeg mlijeka ili mlijeka drugih vrsta životinja.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija