Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 663682

Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista


Horvatović, Ljiljana
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista, 1993., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 663682 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista
(Enzyme determination of the glutamic acid during the rape of the Trapist cheese)

Autori
Horvatović, Ljiljana

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
Podatak o recenziji nije dostupan

Godina
1993

Stranica
45

Mentor
Mandić, Milena

Ključne riječi
Glutaminska kiselina; Trapist; Zrenje
(Glutamic acid; Rape; Trapist cheese)

Sažetak
Sir je proizvod dobiven djelovanjem sirila ili spontanim grušanjem kravljeg mlijeka ili mlijeka drugih vrsta životinja.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Milena Mandić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Horvatović, Ljiljana
Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista, 1993., diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
Horvatović, L. (1993) 'Enzimno određivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista', diplomski rad, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Horvatovi\'{c}, Ljiljana}, year = {1993}, pages = {45}, keywords = {Glutaminska kiselina, Trapist, Zrenje}, title = {Enzimno odre\djivanje glutaminske kiseline tijekom zrenja sira trapista}, keyword = {Glutaminska kiselina, Trapist, Zrenje}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Horvatovi\'{c}, Ljiljana}, year = {1993}, pages = {45}, keywords = {Glutamic acid, Rape, Trapist cheese}, title = {Enzyme determination of the glutamic acid during the rape of the Trapist cheese}, keyword = {Glutamic acid, Rape, Trapist cheese}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font