Pregled bibliografske jedinice broj: 663653
Utjecaj otapala i uvjeta ekstrakcije na sadržaj lipida i fosfolipida pšeničnog brašna
Utjecaj otapala i uvjeta ekstrakcije na sadržaj lipida i fosfolipida pšeničnog brašna, 1990., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 663653 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Utjecaj otapala i uvjeta ekstrakcije na sadržaj lipida i fosfolipida pšeničnog brašna
(The influence of solvent and extraction condition on the content of lipids and phospholipids in the wheat flour)
Autori
Puškarić, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
01.02
Godina
1990
Stranica
32
Mentor
Mandić, Milena
Ključne riječi
Otapalo; Lipidi; Masne kiseline; Pšenično brašno
(Solvent; Lipids; Phospholipids; Wheat flour)
Sažetak
Žito još od najranijeg vremena predstavljaosnovnu hranu čovjeka. S razvojem civilizacije
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija