Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 663646

Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu


Lukačević, Ružica
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu, 1990., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek


CROSBI ID: 663646 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu
(Content of the lipid and fatty acids in the wheat flour)

Autori
Lukačević, Ružica

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski

Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet

Mjesto
Osijek

Datum
01.02

Godina
1990

Stranica
38

Mentor
Mandić, Milena

Ključne riječi
Masti; Masne kiseline; Pšenično brašno
(Lipid; Fatty acids; Wheat flour)

Sažetak
Suvremeni čovjek želi što kvalitetniju prehranu s obzirom na nutritivnu vrijednost, a isto tako i što bolji vizualni dojam prehrambenog proizvoda koji mu tržište nudi.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Milena Mandić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lukačević, Ružica
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu, 1990., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
Lukačević, R. (1990) 'Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu', diplomski rad, diplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek.
@phdthesis{phdthesis, author = {Luka\v{c}evi\'{c}, Ru\v{z}ica}, year = {1990}, pages = {38}, keywords = {Masti, Masne kiseline, P\v{s}eni\v{c}no bra\v{s}no}, title = {Prilog poznavanju koli\v{c}ine lipida i masnih kiselina u p\v{s}eni\v{c}nom bra\v{s}nu}, keyword = {Masti, Masne kiseline, P\v{s}eni\v{c}no bra\v{s}no}, publisherplace = {Osijek} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Luka\v{c}evi\'{c}, Ru\v{z}ica}, year = {1990}, pages = {38}, keywords = {Lipid, Fatty acids, Wheat flour}, title = {Content of the lipid and fatty acids in the wheat flour}, keyword = {Lipid, Fatty acids, Wheat flour}, publisherplace = {Osijek} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font