Pregled bibliografske jedinice broj: 663646
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu, 1990., diplomski rad, diplomski, Prehrambeno tehnološki fakultet, Osijek
CROSBI ID: 663646 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Prilog poznavanju količine lipida i masnih kiselina u pšeničnom brašnu
(Content of the lipid and fatty acids in the wheat flour)
Autori
Lukačević, Ružica
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, diplomski
Fakultet
Prehrambeno tehnološki fakultet
Mjesto
Osijek
Datum
01.02
Godina
1990
Stranica
38
Mentor
Mandić, Milena
Ključne riječi
Masti; Masne kiseline; Pšenično brašno
(Lipid; Fatty acids; Wheat flour)
Sažetak
Suvremeni čovjek želi što kvalitetniju prehranu s obzirom na nutritivnu vrijednost, a isto tako i što bolji vizualni dojam prehrambenog proizvoda koji mu tržište nudi.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija