Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662197

Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda


Dvekar, Jelena
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda, 2013., diplomski rad, Ekonomski fakultet, Rijeka


CROSBI ID: 662197 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda
(Implementation of HACCP System in the Bakery Products' Production)

Autori
Dvekar, Jelena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Ekonomski fakultet

Mjesto
Rijeka

Datum
25.09

Godina
2013

Stranica
48

Mentor
Mencer, Ivan

Ključne riječi
HACCP; određivanje kritične kontrolne točke; aktivnosti praćenja i nadzora
(HACCP; critical Control Points; monitoring and Activities)

Sažetak
U radu je objašnjeno primjenjivanje HACCP principa na primjeru poduzeća Pekarne Perić. Objašnjen je postupak određivanja kontrolnih točaka te sustav verifikacije aktivnosti i nadzora.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Ekonomija



POVEZANOST RADA


Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka

Profili:

Avatar Url Ivan Mencer (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Dvekar, Jelena
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda, 2013., diplomski rad, Ekonomski fakultet, Rijeka
Dvekar, J. (2013) 'Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda', diplomski rad, Ekonomski fakultet, Rijeka.
@phdthesis{phdthesis, author = {Dvekar, Jelena}, year = {2013}, pages = {48}, keywords = {HACCP, odre\djivanje kriti\v{c}ne kontrolne to\v{c}ke, aktivnosti pra\'{c}enja i nadzora}, title = {Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda}, keyword = {HACCP, odre\djivanje kriti\v{c}ne kontrolne to\v{c}ke, aktivnosti pra\'{c}enja i nadzora}, publisherplace = {Rijeka} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Dvekar, Jelena}, year = {2013}, pages = {48}, keywords = {HACCP, critical Control Points, monitoring and Activities}, title = {Implementation of HACCP System in the Bakery Products' Production}, keyword = {HACCP, critical Control Points, monitoring and Activities}, publisherplace = {Rijeka} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font