Pregled bibliografske jedinice broj: 662197
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda, 2013., diplomski rad, Ekonomski fakultet, Rijeka
CROSBI ID: 662197 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Implementacija HACCP sustava u proizvodnji pekarskih proizvoda
(Implementation of HACCP System in the Bakery Products' Production)
Autori
Dvekar, Jelena
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Ekonomski fakultet
Mjesto
Rijeka
Datum
25.09
Godina
2013
Stranica
48
Mentor
Mencer, Ivan
Ključne riječi
HACCP; određivanje kritične kontrolne točke; aktivnosti praćenja i nadzora
(HACCP; critical Control Points; monitoring and Activities)
Sažetak
U radu je objašnjeno primjenjivanje HACCP principa na primjeru poduzeća Pekarne Perić. Objašnjen je postupak određivanja kontrolnih točaka te sustav verifikacije aktivnosti i nadzora.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Ekonomija
POVEZANOST RADA
Projekti:
081-0000000-1270 - Strategija korporacije– sadašnja budućnost (Mencer, Ivan, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Ekonomski fakultet, Rijeka
Profili:
Ivan Mencer
(mentor)