Pregled bibliografske jedinice broj: 662167
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva // Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb, 1994. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 662167 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva
(Relation between measured and calculated activity of water of Brie and Camembert cheeses)
Autori
Sudar, Rezica ; Primorac, Ljiljana ; Jurković, Zorica ; Mandić, Milena
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem
/ - Zagreb, 1994
Skup
2. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem
Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.06.1994. - 17.06.1994
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Aktivitet vode; Sir; Brie; Camembert
(Activity of water; Cheese; Brie; Chamembert)
Sažetak
Kod ocjenjivanja kvalitete prehrambenih proizvoda značajan pokazatelj mikrobiološke stabilnosti je aktivitet vode.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek
Profili:
Zorica Jurković
(autor)
Milena Mandić
(autor)
Ljiljana Primorac
(autor)
Rezica Sudar
(autor)