Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662167

Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva


Sudar, Rezica; Primorac, Ljiljana; Jurković, Zorica; Mandić, Milena
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva // Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb, 1994. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 662167 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva
(Relation between measured and calculated activity of water of Brie and Camembert cheeses)

Autori
Sudar, Rezica ; Primorac, Ljiljana ; Jurković, Zorica ; Mandić, Milena

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem / - Zagreb, 1994

Skup
2. hrvatski kongres prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem

Mjesto i datum
Zagreb, Hrvatska, 15.06.1994. - 17.06.1994

Vrsta sudjelovanja
Poster

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Aktivitet vode; Sir; Brie; Camembert
(Activity of water; Cheese; Brie; Chamembert)

Sažetak
Kod ocjenjivanja kvalitete prehrambenih proizvoda značajan pokazatelj mikrobiološke stabilnosti je aktivitet vode.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Zorica Jurković (autor)

Avatar Url Milena Mandić (autor)

Avatar Url Ljiljana Primorac (autor)

Avatar Url Rezica Sudar (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Sudar, Rezica; Primorac, Ljiljana; Jurković, Zorica; Mandić, Milena
Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva // Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem
Zagreb, 1994. (poster, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Sudar, R., Primorac, L., Jurković, Z. & Mandić, M. (1994) Odnos mjerenog i izračunatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva. U: Knjiga sažetaka 2. hrvatskog kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista s međunarodnim sudjelovanjem.
@article{article, author = {Sudar, Rezica and Primorac, Ljiljana and Jurkovi\'{c}, Zorica and Mandi\'{c}, Milena}, year = {1994}, pages = {119}, keywords = {Aktivitet vode, Sir, Brie, Camembert}, title = {Odnos mjerenog i izra\v{c}unatog aktiviteta vode Brie i Camembert sireva}, keyword = {Aktivitet vode, Sir, Brie, Camembert}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }
@article{article, author = {Sudar, Rezica and Primorac, Ljiljana and Jurkovi\'{c}, Zorica and Mandi\'{c}, Milena}, year = {1994}, pages = {119}, keywords = {Activity of water, Cheese, Brie, Chamembert}, title = {Relation between measured and calculated activity of water of Brie and Camembert cheeses}, keyword = {Activity of water, Cheese, Brie, Chamembert}, publisherplace = {Zagreb, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font