Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662068

Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu


Mandić, Milena; Hackenberger, Dubravka; Trstenjak Petrović, Željka
Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu // Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani / n.a. (ur.).
Osijek: Društvo kemičara i tehnologa, 1989. str. 55-57 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 662068 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu
(Lipid content in the wheat flour)

Autori
Mandić, Milena ; Hackenberger, Dubravka ; Trstenjak Petrović, Željka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani / N.a. - Osijek : Društvo kemičara i tehnologa, 1989, 55-57

Skup
3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani

Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 17.05.1989. - 19.05.1989

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Lipidi ; Brašno pšenično
(Lipids ; Wheat flour)

Sažetak
Iako je brašno vrlo rasprostranjena namirnica, a metode ekstrakcije dobro proučene, ipak oko određivanja sadržaja lipida postoji puno dilema.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek


Citiraj ovu publikaciju:

Mandić, Milena; Hackenberger, Dubravka; Trstenjak Petrović, Željka
Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu // Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani / n.a. (ur.).
Osijek: Društvo kemičara i tehnologa, 1989. str. 55-57 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Mandić, M., Hackenberger, D. & Trstenjak Petrović, Ž. (1989) Prilog poznavanju lipida u pšeničnom brašnu. U: n.a. (ur.)Zbornik radova 3. Savjetovanje kemičara i tehnologa Slavonije i Baranje, 5. Stručni skup kemičara-analitičara Slavonije i Baranje i 6. Ružičkini dani.
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena and Hackenberger, Dubravka and Trstenjak Petrovi\'{c}, \v{Z}eljka}, year = {1989}, pages = {55-57}, keywords = {Lipidi, Bra\v{s}no p\v{s}eni\v{c}no}, title = {Prilog poznavanju lipida u p\v{s}eni\v{c}nom bra\v{s}nu}, keyword = {Lipidi, Bra\v{s}no p\v{s}eni\v{c}no}, publisher = {Dru\v{s}tvo kemi\v{c}ara i tehnologa}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena and Hackenberger, Dubravka and Trstenjak Petrovi\'{c}, \v{Z}eljka}, year = {1989}, pages = {55-57}, keywords = {Lipids, Wheat flour}, title = {Lipid content in the wheat flour}, keyword = {Lipids, Wheat flour}, publisher = {Dru\v{s}tvo kemi\v{c}ara i tehnologa}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font