Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662065

Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna


Hackenberger, Dubravka; Sokele, Branka; Mandić, Milena; Zorić, Marija
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, 1987. str. 231-231 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 662065 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna
(Investigation of the water absorption of flour)

Autori
Hackenberger, Dubravka ; Sokele, Branka ; Mandić, Milena ; Zorić, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje / - Osijek, 1987, 231-231

Skup
2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje

Mjesto i datum
Osijek, Jugoslavija, 20.05.1987. - 22.05.1987

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
Metoda moć upijanja vode ; Brašno
(Water absorption ; Flour)

Sažetak
Kompletni uvid u kvalitetu brašna dobiva se probnim pečenjem kruha, što zahtjeva poznavanje moći upijanja vode u brašnu.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Branka Sokele (autor)

Avatar Url Dubravka Hackenberger (autor)

Avatar Url Milena Mandić (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Hackenberger, Dubravka; Sokele, Branka; Mandić, Milena; Zorić, Marija
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, 1987. str. 231-231 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Hackenberger, D., Sokele, B., Mandić, M. & Zorić, M. (1987) Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna. U: Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje.
@article{article, author = {Hackenberger, Dubravka and Sokele, Branka and Mandi\'{c}, Milena and Zori\'{c}, Marija}, year = {1987}, pages = {231-231}, keywords = {Metoda mo\'{c} upijanja vode, Bra\v{s}no}, title = {Ispitivanje metoda mo\'{c}i upijanja vode bra\v{s}na}, keyword = {Metoda mo\'{c} upijanja vode, Bra\v{s}no}, publisherplace = {Osijek, Jugoslavija} }
@article{article, author = {Hackenberger, Dubravka and Sokele, Branka and Mandi\'{c}, Milena and Zori\'{c}, Marija}, year = {1987}, pages = {231-231}, keywords = {Water absorption, Flour}, title = {Investigation of the water absorption of flour}, keyword = {Water absorption, Flour}, publisherplace = {Osijek, Jugoslavija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font