Pregled bibliografske jedinice broj: 662065
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, 1987. str. 231-231 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 662065 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ispitivanje metoda moći upijanja vode brašna
(Investigation of the water absorption of flour)
Autori
Hackenberger, Dubravka ; Sokele, Branka ; Mandić, Milena ; Zorić, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
/ - Osijek, 1987, 231-231
Skup
2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Mjesto i datum
Osijek, Jugoslavija, 20.05.1987. - 22.05.1987
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
Metoda moć upijanja vode ; Brašno
(Water absorption ; Flour)
Sažetak
Kompletni uvid u kvalitetu brašna dobiva se probnim pečenjem kruha, što zahtjeva poznavanje moći upijanja vode u brašnu.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Poljoprivredni institut Osijek,
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek