Pregled bibliografske jedinice broj: 662064
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, Jugoslavija, 1987. str. x-x (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 662064 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima
(L-ascorbic content in some foodstuffs)
Autori
Mandić, Milena ; Dimitrijević, Mihajlo ; Radić, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
/ - , 1987, X-x
Skup
2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Mjesto i datum
Osijek, Jugoslavija, 20.05.1987. - 22.05.1987
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Domaća recenzija
Ključne riječi
L-askorbinska kiselina
(L-ascorbic acid)
Sažetak
Određivanje sadržaja L-askorbinske kiseline (LAA), usprkos velikom broju metoda, još uvijek nije odgovarajuće riješeno.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek