Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 662064

Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima


Mandić, Milena; Dimitrijević, Mihajlo; Radić, Marija
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, Jugoslavija, 1987. str. x-x (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)


CROSBI ID: 662064 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima
(L-ascorbic content in some foodstuffs)

Autori
Mandić, Milena ; Dimitrijević, Mihajlo ; Radić, Marija

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni

Izvornik
Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje / - , 1987, X-x

Skup
2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje

Mjesto i datum
Osijek, Jugoslavija, 20.05.1987. - 22.05.1987

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
L-askorbinska kiselina
(L-ascorbic acid)

Sažetak
Određivanje sadržaja L-askorbinske kiseline (LAA), usprkos velikom broju metoda, još uvijek nije odgovarajuće riješeno.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Prehrambeno-tehnološki fakultet, Osijek

Profili:

Avatar Url Milena Mandić (autor)

Avatar Url Mihajlo Dimitrijević (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mandić, Milena; Dimitrijević, Mihajlo; Radić, Marija
Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima // Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje
Osijek, Jugoslavija, 1987. str. x-x (predavanje, domaća recenzija, sažetak, znanstveni)
Mandić, M., Dimitrijević, M. & Radić, M. (1987) Sadržaj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima. U: Zbornik radova 2. savjetovanja Značenje kemije u proizvodnji hrane i zaštiti čovjekove okoline i 3. Stručnog skupa kemičara-analitičara Slavonije i Baranje.
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena and Dimitrijevi\'{c}, Mihajlo and Radi\'{c}, Marija}, year = {1987}, pages = {x-x}, keywords = {L-askorbinska kiselina}, title = {Sadr\v{z}aj L-askorbinske kiseline u nekim proizvodima}, keyword = {L-askorbinska kiselina}, publisherplace = {Osijek, Jugoslavija} }
@article{article, author = {Mandi\'{c}, Milena and Dimitrijevi\'{c}, Mihajlo and Radi\'{c}, Marija}, year = {1987}, pages = {x-x}, keywords = {L-ascorbic acid}, title = {L-ascorbic content in some foodstuffs}, keyword = {L-ascorbic acid}, publisherplace = {Osijek, Jugoslavija} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font