Pregled bibliografske jedinice broj: 661473
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
Opatija, Hrvatska, 2010. str. 21-21 (pozvano predavanje, nije recenziran, sažetak, ostalo)
CROSBI ID: 661473 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva
(Non-thermal processing of food - effect on the physical properties)
Autori
Lelas, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo
Izvornik
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
/ - , 2010, 21-21
Skup
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 24.10.2010. - 27.10.2010
Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
visoki hidrostatski tlak; smrzavanje; proteini sirutke
(high hydrostatic pressure; freezing; whey proteins)
Sažetak
Opisane su nove tehnike procesiranja hrane koje su većinom u fazi istraživanja.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vesna Lelas
(autor)