Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 661473

Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva


Lelas, Vesna
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
Opatija, Hrvatska, 2010. str. 21-21 (pozvano predavanje, nije recenziran, sažetak, ostalo)


CROSBI ID: 661473 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva
(Non-thermal processing of food - effect on the physical properties)

Autori
Lelas, Vesna

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo

Izvornik
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka / - , 2010, 21-21

Skup
39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 24.10.2010. - 27.10.2010

Vrsta sudjelovanja
Pozvano predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
visoki hidrostatski tlak; smrzavanje; proteini sirutke
(high hydrostatic pressure; freezing; whey proteins)

Sažetak
Opisane su nove tehnike procesiranja hrane koje su većinom u fazi istraživanja.

Izvorni jezik
Engleski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Vesna Lelas (autor)


Citiraj ovu publikaciju:

Lelas, Vesna
Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva // 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka
Opatija, Hrvatska, 2010. str. 21-21 (pozvano predavanje, nije recenziran, sažetak, ostalo)
Lelas, V. (2010) Netermički postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva. U: 39. hrvatski simpozij mljekarskih stručnjaka.
@article{article, author = {Lelas, Vesna}, year = {2010}, pages = {21-21}, keywords = {visoki hidrostatski tlak, smrzavanje, proteini sirutke}, title = {Netermi\v{c}ki postupci procesiranja hrane - utjecaj postupka na fizikalna svojstva}, keyword = {visoki hidrostatski tlak, smrzavanje, proteini sirutke}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {Lelas, Vesna}, year = {2010}, pages = {21-21}, keywords = {high hydrostatic pressure, freezing, whey proteins}, title = {Non-thermal processing of food - effect on the physical properties}, keyword = {high hydrostatic pressure, freezing, whey proteins}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font