Pregled bibliografske jedinice broj: 661467
Modification of whey proteins functional properties by TMA
Modification of whey proteins functional properties by TMA // NEEFood - 2012
Sankt Peterburg, Ruska Federacija, 2012. str. 89-90 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, ostalo)
CROSBI ID: 661467 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Modification of whey proteins functional properties by TMA
Autori
Rimac Brnčić, Suzana, Lelas, Vesna ; Vlahoviček Maravić, Gordana
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, ostalo
Izvornik
NEEFood - 2012
/ - , 2012, 89-90
Skup
NEEFood 2012
Mjesto i datum
Sankt Peterburg, Ruska Federacija, 22.04.2012. - 24.04.2012
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
whey proteins; tribomechanical micronization; functional properties
Sažetak
Istraživana su funkcionalna svojstva proteina sirutke obrađene tribomehaničkom aktivacijom.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Suzana Rimac Brnčić
(autor)