Pregled bibliografske jedinice broj: 661454
Sensitization to major food allergens
Sensitization to major food allergens // EuroFoodChem XVII
Istanbul, 2013. str. 472-472 (poster, međunarodna recenzija, sažetak, znanstveni)
CROSBI ID: 661454 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Sensitization to major food allergens
Autori
Marić, Mirela, Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, znanstveni
Izvornik
EuroFoodChem XVII
/ - Istanbul, 2013, 472-472
Skup
EuroFoodChem XVII
Mjesto i datum
Istanbul, Turska, 07.05.2013. - 10.05.2013
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
food allergens
Sažetak
Opisan je utjecaj različitih alergena iz hrane na ljude.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Marija Badanjak Sabolović
(autor)