Pregled bibliografske jedinice broj: 661437
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice // 2nd international Conference on Food Digestion
Madrid, Španjolska, 2013. (poster, međunarodna recenzija, neobjavljeni rad, znanstveni)
CROSBI ID: 661437 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Influence of ultrasound treatment on phenolic composition and antioxidant capacity of sour cherry marasca juice
Autori
Rimac Brnčić, Suzana ; Badanjak Sabolović, Marija ; Lelas, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, neobjavljeni rad, znanstveni
Skup
2nd international Conference on Food Digestion
Mjesto i datum
Madrid, Španjolska, 06.03.2013. - 08.03.2013
Vrsta sudjelovanja
Poster
Vrsta recenzije
Međunarodna recenzija
Ključne riječi
ultrasound; phenols; sour cherry Marasca
Sažetak
Istraživana je primjena ultrazvuka različitih frekvencija i vremena tretiranja na udio fenolnih spojeva i njihov antioksidacijski potencijal
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb