Pregled bibliografske jedinice broj: 661385
Procesi u prehrambenoj industriji
Procesi u prehrambenoj industriji. Zagreb: Plejada, 2011 (monografija)
CROSBI ID: 661385 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Procesi u prehrambenoj industriji
(Processes in food industry)
Autori
Herceg, Zoran
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, strucna
Izdavač
Plejada
Grad
Zagreb
Godina
2011
Stranica
199
ISBN
978-953-7782-06-1
Ključne riječi
mehanički procesi; procesi separacije; kemijski procesi; enzimski procesi; toplinski procesi
(mechanical processes; separation processes; chemical processes; enzymatic processes; thermal processes)
Sažetak
Obrađeni su pojedini procesi prehrambene industrije kao što su mehanički procesi, procesi separacije i koncentriranja, kemijski i enzimski procesi, toplinski procesi, te kristalizacija.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Zoran Herceg
(autor)