Pregled bibliografske jedinice broj: 661381
Procesi pripreme hrane
Procesi pripreme hrane. Zagreb: Golden marketing - Tehnička knjiga, 2008 (monografija)
CROSBI ID: 661381 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Procesi pripreme hrane
(Processes of Food Preparation)
Autori
Lelas, Vesna
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Autorske knjige, monografija, strucna
Izdavač
Golden marketing - Tehnička knjiga
Grad
Zagreb
Godina
2008
Stranica
183
ISBN
978-953-212-333-3
Ključne riječi
kuhinje; centralna pripremnica hrane; industrijska proizvodnja hrane
(kitchen; central food preparation; industrial food production)
Sažetak
Opisane su promjene koje se dešavaju na sirovinama za vrijeme procesiranja. Osnbove projektiranja kuhinja. Organizacija centralnih pripremnica hrane. Industrijska proizvodnja pojedinih polugotovih i gotovih jela.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
POVEZANOST RADA
Projekti:
058-0580696-2533 - Nove tehnike procesiranja u proizvodnji funkcionalne hrane (Lelas, Vesna, MZOS ) ( CroRIS)
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Vesna Lelas
(autor)