Pregled bibliografske jedinice broj: 661072
Spektrofotometrijsko određivanje L-askorbinske kiseline
Spektrofotometrijsko određivanje L-askorbinske kiseline // Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji, 19 (1989), 5; 425-431 (podatak o recenziji nije dostupan, članak, znanstveni)
CROSBI ID: 661072 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Spektrofotometrijsko određivanje L-askorbinske
kiseline
(Spectrofotometric determination of L-ascorbic acid
in fruits and vegetables)
Autori
Mandić, Milena ; Trstenjak Petrović, Željka
Izvornik
Znanost i praksa u poljoprivredi i prehrambenoj tehnologiji (0352-1346) 19
(1989), 5;
425-431
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, članak, znanstveni
Ključne riječi
L-askorbinska ; Voće ; Povrće
(L-ascorbic acid ; Fruits ; Vegetables)
Sažetak
L-askorbinska kiselina je određena..
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija
Citiraj ovu publikaciju:
Uključenost u ostale bibliografske baze podataka::
- CA Search (Chemical Abstracts)