Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 660939

Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja


Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Koprivanec, Pavle
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja // 2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija: Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2007. str. 7-7 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni)


CROSBI ID: 660939 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja
(FOOD AFETY SYSTEM IN CROATIA-SITUATION REVIEW AND DEVELOPMENT PERSPECTIVES)

Autori
Šušnić, Saša ; Uršulin-Trstenjak, Natalija ; Koprivanec, Pavle

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Sažeci sa skupova, sažetak, stručni

Izvornik
2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij / Lesar, Andrija - Opatija : Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2007, 7-7

Skup
SANITARNO INŽENJERSTVO. SANITARY ENGINEERING

Mjesto i datum
Opatija, Hrvatska, 04.10.2007. - 06.10.2007

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Domaća recenzija

Ključne riječi
HR Survey; ISO 22000:2005; HACCP; IFS; BRC

Sažetak
Hrvatski pregled certifikata sustava upravljanja za 2006. Godinu (HR Survery 2006) u izdanju Hrvatskog društva za kvalitetu predstavlja pregled svih certifikacijskih sustava kvalitete u subjektima u Republici Hrvatskoj za razdoblje 2001-2006. Godine te kao takav čini relevantnu bazu podataka prikladnu za razmatranje kretanja broja certifikacijskih subjekata prema njihovoj geografskoj raspodijeli i industrijskim sektorima. Iz pregleda su izdvojeni subjekti s certificiranim sustavima sigurnosti hrane (ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC), isti je dopunjen podacima za razdoblje do rujna 2007. godine, uz razvrstavanje subjekata na prehrambenu industriju i ugostiteljstvo. Predmet interesa činiti će tumačenje okolnosti nastalog stanja i perspektive razvoja implementacije i certifikacije sustava sigurnosti hrane, bazirano na iskustvima poslovnih savjetnika i auditora certifikacijske tvrtke.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Šušnić, Saša; Uršulin-Trstenjak, Natalija; Koprivanec, Pavle
Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja // 2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij / Lesar, Andrija (ur.).
Opatija: Komora sanitarnih inženjera i tehničara, 2007. str. 7-7 (predavanje, domaća recenzija, sažetak, stručni)
Šušnić, S., Uršulin-Trstenjak, N. & Koprivanec, P. (2007) Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja. U: Lesar, A. (ur.)2. Međunarodni stručno-znanstveni simpozij.
@article{article, author = {\v{S}u\v{s}ni\'{c}, Sa\v{s}a and Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija and Koprivanec, Pavle}, editor = {Lesar, A.}, year = {2007}, pages = {7-7}, keywords = {HR Survey, ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC}, title = {Sustavi sigurnosti hrane u Republici Hrvatskoj – pregled stanja i perspektiva razvoja}, keyword = {HR Survey, ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC}, publisher = {Komora sanitarnih in\v{z}enjera i tehni\v{c}ara}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }
@article{article, author = {\v{S}u\v{s}ni\'{c}, Sa\v{s}a and Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija and Koprivanec, Pavle}, editor = {Lesar, A.}, year = {2007}, pages = {7-7}, keywords = {HR Survey, ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC}, title = {FOOD AFETY SYSTEM IN CROATIA-SITUATION REVIEW AND DEVELOPMENT PERSPECTIVES}, keyword = {HR Survey, ISO 22000:2005, HACCP, IFS, BRC}, publisher = {Komora sanitarnih in\v{z}enjera i tehni\v{c}ara}, publisherplace = {Opatija, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font