Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 66040

Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja


Jambrušić, Vlatka
Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 66040 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja
(Determination of thee quality)

Autori
Jambrušić, Vlatka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
07.06

Godina
2000

Stranica
48

Mentor
Ritz, Milana

Neposredni voditelj
--

Ključne riječi
--

Sažetak
---

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Milana Ritz (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Jambrušić, Vlatka
Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja, 2000., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Jambrušić, V. (2000) 'Određivanje kakvoće čaja od kamilice, šipka i crnog čaja', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Jambru\v{s}i\'{c}, Vlatka}, year = {2000}, pages = {48}, keywords = {--}, title = {Odre\djivanje kakvo\'{c}e \v{c}aja od kamilice, \v{s}ipka i crnog \v{c}aja}, keyword = {--}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Jambru\v{s}i\'{c}, Vlatka}, year = {2000}, pages = {48}, keywords = {--}, title = {Determination of thee quality}, keyword = {--}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font