Pregled bibliografske jedinice broj: 658329
Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists / Medić, Helga (ur.). Zagreb: Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, 2011 (zbornik)
CROSBI ID: 658329 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Proceedings of the 7th International Congress of Food Technologists, Biotechnologists and Nutritionists
Urednik/ci
Medić, Helga
Vrsta, podvrsta i kategorija knjige
Uredničke knjige, zbornik, znanstvena
Izdavač
Hrvatsko društvo prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista
Grad
Zagreb
Godina
2011
Stranica
350
ISBN
978-953-99725-4-5
Ključne riječi
Food Technology; Biotechnology; Nutrition
Sažetak
Proceedings sadrži radove učesnika 7. međunarodnog Kongresa prehrambenih tehnologa, biotehnologa i nutricionista, iz područja biotehničkih i srodnih znanosti. Sekcije radova su slijedeće: Food Engineering, Food Quality, Safety and Regulation, Food Chemistry: Natural Antioxidants and Antimicrobials, Food Ingredients and Functional Food, Food & Consumers, Food Health, Clinical Nutrition i Biotechnology and Bioprocess Engineering. CD sadrži indeks autora.
Izvorni jezik
Engleski
Znanstvena područja
Biotehnologija, Prehrambena tehnologija