Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 657945

Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva


Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša
Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva // Turizam : znanstveno-stručni časopis, 53 (2005), 3; 295-296 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)


CROSBI ID: 657945 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva
(Legal liability and the application of the HACCP system in the hospitality sector)

Autori
Uršulin-Trstenjak, Natalija ; Šušnić, Saša

Izvornik
Turizam : znanstveno-stručni časopis (0494-2639) 53 (2005), 3; 295-296

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u časopisima, ostalo, stručni

Ključne riječi
HACCP sustav; HACCP plan i načela
(HACCP system; the HACCP plan and principles)

Sažetak
Zakon o hrani (N. N. 117/2003) definira kao zakonsku obvezu za sve subjekte u poslovanju s hranom (osim na razini primarne proizvodnje) da u roku od tri godine od stupanja Zakona na snagu uspostave i provode redovite kontrole higijenskih uvjeta proizvodnje primjenjujući preventivne postupke samokontrole razvijene u skladu s načelima analize opasnosti i kritičnih kontrolnih točaka (sedam HACCP načela)

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Prehrambena tehnologija



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Zdravstveno veleučilište, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Uršulin-Trstenjak, Natalija; Šušnić, Saša
Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva // Turizam : znanstveno-stručni časopis, 53 (2005), 3; 295-296 (podatak o recenziji nije dostupan, ostalo, stručni)
Uršulin-Trstenjak, N. & Šušnić, S. (2005) Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva. Turizam : znanstveno-stručni časopis, 53 (3), 295-296.
@article{article, author = {Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija and \v{S}u\v{s}ni\'{c}, Sa\v{s}a}, year = {2005}, pages = {295-296}, keywords = {HACCP sustav, HACCP plan i na\v{c}ela}, journal = {Turizam : znanstveno-stru\v{c}ni \v{c}asopis}, volume = {53}, number = {3}, issn = {0494-2639}, title = {Zakonska obveza i primjena HACCP sustava u djelatnosti ugostiteljstva}, keyword = {HACCP sustav, HACCP plan i na\v{c}ela} }
@article{article, author = {Ur\v{s}ulin-Trstenjak, Natalija and \v{S}u\v{s}ni\'{c}, Sa\v{s}a}, year = {2005}, pages = {295-296}, keywords = {HACCP system, the HACCP plan and principles}, journal = {Turizam : znanstveno-stru\v{c}ni \v{c}asopis}, volume = {53}, number = {3}, issn = {0494-2639}, title = {Legal liability and the application of the HACCP system in the hospitality sector}, keyword = {HACCP system, the HACCP plan and principles} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font