Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 65681

Kakvoća keksa


Ištef, Nikolina
Kakvoća keksa, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 65681 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća keksa
(Quality of biscuits)

Autori
Ištef, Nikolina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
27.04

Godina
1999

Stranica
62

Mentor
Vahčić, Nada

Neposredni voditelj
--

Ključne riječi
--

Sažetak
---

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nada Vahčić (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Ištef, Nikolina
Kakvoća keksa, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Ištef, N. (1999) 'Kakvoća keksa', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {I\v{s}tef, Nikolina}, year = {1999}, pages = {62}, keywords = {--}, title = {Kakvo\'{c}a keksa}, keyword = {--}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {I\v{s}tef, Nikolina}, year = {1999}, pages = {62}, keywords = {--}, title = {Quality of biscuits}, keyword = {--}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font