Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 65553

Kakvoća svježeg sira na našem tržištu


Mitar, Dubravka
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb


CROSBI ID: 65553 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu
(Quality of fresh cheese on our markets)

Autori
Mitar, Dubravka

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad

Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki

Mjesto
Zagreb

Datum
02.03

Godina
1999

Stranica
51

Mentor
Banović, Mara

Neposredni voditelj
--

Ključne riječi
svježi sir; kakvoća
(fresh cheese; quality)

Sažetak
----

Izvorni jezik
Hrvatski



POVEZANOST RADA


Projekti:
058301

Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Mara Banović (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Mitar, Dubravka
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
Mitar, D. (1999) 'Kakvoća svježeg sira na našem tržištu', diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Mitar, Dubravka}, year = {1999}, pages = {51}, keywords = {svje\v{z}i sir, kakvo\'{c}a}, title = {Kakvo\'{c}a svje\v{z}eg sira na na\v{s}em tr\v{z}i\v{s}tu}, keyword = {svje\v{z}i sir, kakvo\'{c}a}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Mitar, Dubravka}, year = {1999}, pages = {51}, keywords = {fresh cheese, quality}, title = {Quality of fresh cheese on our markets}, keyword = {fresh cheese, quality}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font