Pregled bibliografske jedinice broj: 65553
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu, 1999., diplomski rad, Prehrambeno-biotehnološki, Zagreb
CROSBI ID: 65553 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Kakvoća svježeg sira na našem tržištu
(Quality of fresh cheese on our markets)
Autori
Mitar, Dubravka
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad
Fakultet
Prehrambeno-biotehnološki
Mjesto
Zagreb
Datum
02.03
Godina
1999
Stranica
51
Mentor
Banović, Mara
Neposredni voditelj
--
Ključne riječi
svježi sir; kakvoća
(fresh cheese; quality)
Sažetak
----
Izvorni jezik
Hrvatski
POVEZANOST RADA
Projekti:
058301
Ustanove:
Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb
Profili:
Mara Banović
(mentor)