Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 6484

Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu


Kezić, Nikola; Bodakoš, Dragutin; Brence-Lazarus, Tanja; Laktić, Zdravko; Bubalo, Dragan; Odak, Mario; Dražić, Marica Maja
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu // Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda / Bodakoš, Dragutin (ur.).
Osijek: Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, 1997. str. 18-21 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)


CROSBI ID: 6484 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu
(Senzory evaluation of honey in Croatia and in the world)

Autori
Kezić, Nikola ; Bodakoš, Dragutin ; Brence-Lazarus, Tanja ; Laktić, Zdravko ; Bubalo, Dragan ; Odak, Mario ; Dražić, Marica Maja

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni

Izvornik
Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda / Bodakoš, Dragutin - Osijek : Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, 1997, 18-21

Skup
Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda

Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 22.03.1997

Vrsta sudjelovanja
Predavanje

Vrsta recenzije
Nije recenziran

Ključne riječi
med; ocjenjivanje
(sensory evaluation; honey)

Sažetak
U organizaciji HGK Županijske komore Osijek po drugi put je organizirano ocjenjivanje meda s područja cijele Hrvatske. Prije senzornog ocjenjivanja boje, mirisa i okusa meda, svaki je uzorak prolašo kemijske, fizikalne i melisopalinološke analize.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Šumarstvo



POVEZANOST RADA


Projekti:
178712

Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb


Citiraj ovu publikaciju:

Kezić, Nikola; Bodakoš, Dragutin; Brence-Lazarus, Tanja; Laktić, Zdravko; Bubalo, Dragan; Odak, Mario; Dražić, Marica Maja
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu // Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda / Bodakoš, Dragutin (ur.).
Osijek: Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, 1997. str. 18-21 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
Kezić, N., Bodakoš, D., Brence-Lazarus, T., Laktić, Z., Bubalo, D., Odak, M. & Dražić, M. (1997) Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu. U: Bodakoš, D. (ur.)Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda.
@article{article, author = {Kezi\'{c}, Nikola and Bodako\v{s}, Dragutin and Brence-Lazarus, Tanja and Lakti\'{c}, Zdravko and Bubalo, Dragan and Odak, Mario and Dra\v{z}i\'{c}, Marica Maja}, editor = {Bodako\v{s}, D.}, year = {1997}, pages = {18-21}, keywords = {med, ocjenjivanje}, title = {Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu}, keyword = {med, ocjenjivanje}, publisher = {Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - \v{Z}upanijska komora Osijek}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }
@article{article, author = {Kezi\'{c}, Nikola and Bodako\v{s}, Dragutin and Brence-Lazarus, Tanja and Lakti\'{c}, Zdravko and Bubalo, Dragan and Odak, Mario and Dra\v{z}i\'{c}, Marica Maja}, editor = {Bodako\v{s}, D.}, year = {1997}, pages = {18-21}, keywords = {sensory evaluation, honey}, title = {Senzory evaluation of honey in Croatia and in the world}, keyword = {sensory evaluation, honey}, publisher = {Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - \v{Z}upanijska komora Osijek}, publisherplace = {Osijek, Hrvatska} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font