Pregled bibliografske jedinice broj: 6484
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu // Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda / Bodakoš, Dragutin (ur.).
Osijek: Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, 1997. str. 18-21 (predavanje, nije recenziran, cjeloviti rad (in extenso), stručni)
CROSBI ID: 6484 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca
Naslov
Ocjenjivanje meda kod nas i u svijetu
(Senzory evaluation of honey in Croatia and in the world)
Autori
Kezić, Nikola ; Bodakoš, Dragutin ; Brence-Lazarus, Tanja ; Laktić, Zdravko ; Bubalo, Dragan ; Odak, Mario ; Dražić, Marica Maja
Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Radovi u zbornicima skupova, cjeloviti rad (in extenso), stručni
Izvornik
Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda
/ Bodakoš, Dragutin - Osijek : Hrvatska gospodarska komora (HGK) ; Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Osijek, 1997, 18-21
Skup
Potreba održivosti i proizvodnje meda kao korisnog i zdravog proizvoda
Mjesto i datum
Osijek, Hrvatska, 22.03.1997
Vrsta sudjelovanja
Predavanje
Vrsta recenzije
Nije recenziran
Ključne riječi
med; ocjenjivanje
(sensory evaluation; honey)
Sažetak
U organizaciji HGK Županijske komore Osijek po drugi put je organizirano ocjenjivanje meda s područja cijele Hrvatske. Prije senzornog ocjenjivanja boje, mirisa i okusa meda, svaki je uzorak prolašo kemijske, fizikalne i melisopalinološke analize.
Izvorni jezik
Hrvatski
Znanstvena područja
Šumarstvo
POVEZANOST RADA
Projekti:
178712
Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb
Profili:
Marica Dražić
(autor)
Dragan Bubalo
(autor)
Zdravko Laktić
(autor)
Dragutin Bodakoš
(autor)
Nikola Kezić
(autor)