Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja

Napredna pretraga

Pregled bibliografske jedinice broj: 643515

Karakteristike prerađevina plodova dunje


Cipek, Martina
Karakteristike prerađevina plodova dunje, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb


CROSBI ID: 643515 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca

Naslov
Karakteristike prerađevina plodova dunje
(Characteristics of Quince products)

Autori
Cipek, Martina

Vrsta, podvrsta i kategorija rada
Ocjenski radovi, diplomski rad, preddiplomski

Fakultet
Agronomski fakultet

Mjesto
Zagreb

Datum
19.09

Godina
2013

Stranica
17

Mentor
Dobričević, Nadica

Neposredni voditelj
Šic, Žlabur, Jana

Ključne riječi
dunja; rakija; džem; žele; dunjin sir
(qiunce; brandy; jam; jelly; quince cheese)

Sažetak
Plod dunje bogat je vitaminima i mineralima. Osim hranjive vrijednosti plodovi imaju značajnu ulogu u medicini i kozmetici. U ljekovite svrhe upotrebljava se plod, list i sjeme. Značajnu ulogu ima u proizvodnji prerađevina kao što su: džem, kompot, žele, sir od dunje, liker i destilat.

Izvorni jezik
Hrvatski

Znanstvena područja
Poljoprivreda (agronomija)



POVEZANOST RADA


Ustanove:
Agronomski fakultet, Zagreb

Profili:

Avatar Url Nadica Dobričević (mentor)


Citiraj ovu publikaciju:

Cipek, Martina
Karakteristike prerađevina plodova dunje, 2013., diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb
Cipek, M. (2013) 'Karakteristike prerađevina plodova dunje', diplomski rad, preddiplomski, Agronomski fakultet, Zagreb.
@phdthesis{phdthesis, author = {Cipek, Martina}, year = {2013}, pages = {17}, keywords = {dunja, rakija, d\v{z}em, \v{z}ele, dunjin sir}, title = {Karakteristike prera\djevina plodova dunje}, keyword = {dunja, rakija, d\v{z}em, \v{z}ele, dunjin sir}, publisherplace = {Zagreb} }
@phdthesis{phdthesis, author = {Cipek, Martina}, year = {2013}, pages = {17}, keywords = {qiunce, brandy, jam, jelly, quince cheese}, title = {Characteristics of Quince products}, keyword = {qiunce, brandy, jam, jelly, quince cheese}, publisherplace = {Zagreb} }




Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font